första sidan | vt06 | vt02 | vt00 | databasen | forum | historia | laget | övningar | länkar

laget

Så Att Säga - världens bästa rallylag - består av:

Johan
Funquist

Yrke: Hiphoppare
Antal rallyn: 12
Position: Vänster mittrad
Specialitet: Fotoplock, Musikkryss, Allmänbildning

Fick John Farnhams gamla slagdänga till Rösten innan första ackordet ens var taget... Löser rebusar som radarpar med Dicken, under fingerad kisspaus. Har blivit biten i bröstvårtan av livsfarliga djur under pågående rally. Är alltid segertippad i lagets interna "Roffa åt sig djuret i TomoJerrykexpaketet" -tävling.

Basper
Karlsson

Yrke: Rektangelknuffare
Antal rallyn: 12
Position: Höger bak
Specialitet: Stjälprebusar, Musikkryss, Allmän obildning

Har åkt med ett par gånger... tror jag. Specialist på att roa övriga lagmedlemmar genom underligt beteende. Försvann 10 min under rallyt hösten -99. Antagligen var han då borta och gav Dagugglorna lite hjälp, så att de inte skulle förlora med så många poäng, men själv påstår han att han kissade. Är ansvarig för äggkokning under rallyförberedelserna.

Dicken
Pettersson

Yrke: Mikromuskelbyggare
Antal rallyn: 10
Position: Höger fram
Specialitet: Ordningsman, Idiotpyssel, Plock, Räkning och mätning

Sprang oss till seger i höstas! Löser rebusar som radarpar med Johan Funquist. Har medtagit ett livsfarligt djur i rallybussen. Lagets obestridlige mästare i kamouflage. Sitter längst fram i bussen och är, märkligt nog, den som ser till att alla papper är på rätt plats, vid rätt tillfälle.

Herman
Sahlin

Yrke: Plåsterforskare
Antal rallyn: 12
Position: Vänster bak (på Pollypåsen)
Specialitet: Rebusar, Schlagers, Uppslagsverk

SJÖSÄTTER, RÄTA och SKOGAHOLM på sammanlagt mindre än 10 sekunder rallyt våren 1999! Favoritställning under specialsträckorna är liggande åtta. Vet garanterat vem som kom tvåa i "Garmisch" -82. Påstås ha en älg i sovrummet.

Mårten
Sahlin

Yrke: Skollärare
Antal rallyn: 8
Position: Bakom ratten
Specialitet: Körning, Rebusar, Plock, Allt

Körde, läste kartan, löste alla rebusar och tog alla plock rallyt hösten -98. Mårten ÄR egentligen laget, alla andra är bara med som sällskap. Favoritrallyläsk: Krusbär. Har konstigt nog aldrig delat ut betyg i varken ordning, matematik eller välskrift till övriga lagmedlemmar.

Sten-Johan Timby
Yrke: Volleybollfanatiker
Antal rallyn: 11 (7 för SAS)
Position: Höger mittrad
Specialitet: Märkliga rebusar, Udda kunskaper, Konstiga fotoplock

Slamkryparnas och de långsökta rebusarnas baneman. Korrumperad mutkolv med en fäbless för kött, fläsk och fett som mer än gärna gick över till SAS, mot viss ersättning. Lyckades vinna rallyt ht-99 trots att han befann sig i Blekinge?

fler deltagare

Under åren har en rad personer åkt med i Bussrud. Bilden nedan är tagen under den stora årliga jubileumsmiddagen sen höst 1999

Bakre raden: Johan Mild (ingick i det vinnande laget ht99, bra på fotomodeller), Emil, Johan K, Tomas
Främre raden: Anna, Carl, Rickard (äger Bilrud), Henke G, Lovisa